Klijenti

"Izuzetno sam zadovoljna detox programom Svetlane Vujačić koja je i najbolja joga instruktorka u Crnoj Gori. Svetlana svojim primjerom i načinom života mijenja nas koji smo stalno zauzeti poslom. Pažljivo osmišljeni uskusi i kombinacija voća i povrća, tokom 3 ili 5 dana detoxa je sasvim izdržljiva. Kad još vidite kazaljku koja se na vagi pomjerila za 3kg manje i osmjeh na licu, znaćete zašto je Yogina najbolja!"

Sanja Milosavljević

"Detox i koje kilo manje, za samo 3 dana!"

Aleksandra Troicki

"Potrebna je i kiša da očisti grad, potreban je i neki način da očistiš svoje tijelo. Kada to odluciš, čistiš i svoj um. To sve ide u paketu. Detox. Reboot! Ja se trudim i za sada mi dobro ide!"

Ivana Peters

"Jes’ da sam prvo pomislila ono što svi pomislimo kad skapiramo da nema jela: “Au, pa neću ja to izdržati ni 3 sata, a ne 3 dana”, al’ kad se sjetiš da u Soul Detox sokovima ima svega što tvom organizmu treba i da su ti samo oči gladne, onda izdržiš i više od tri dana, pa poručiš još."

Tijana Dapčević

"Konačno počela! Nema više izgovora! DETOX DUŠE i TIJELA"

Katarina Rebrača

"Moj detox od 3 dana je završen i izgubila sam 3,5 kg. Naravno uz sva pridržavanja. Nije bilo gladovanja i slično, već sam imala dovoljno energije za cijeli dan. Tako da od sada je Soul Detox moja topla preporuka svima."

Mila Vulović

"Veoma pouzdan detoks, sklopljen u veoma kompaktnu bočicu, sa fuzijom raznovrsnih ukusa, veoma sam zadovoljna i preporučila bih ga svima koji žele očistiti svoj organizam, pojačati imuni sistem."

Žaklina Vučić

"Soul Detox uspješno završen! Junački sam izdržala 5 dana. Nisam osjećala glad, ali kad se jelo pored mene bilo je krize! Uglavnom, vrijedjelo je, osjećam se sjajno, puna sam energije i smršala sam 3kg."

Sandra Mitrović
10000+
zdravih i zadovoljnih korisnika